Trgovina in storitve

Zasebna glasbena šola Willems

Se vam zdi, da je vaš otrok izjemno glasbeno nadarjen in iščete pravo glasbeno šolo, kjer bo kalil svoje muzikalne veščine. Potem imamo tukaj, pravi odgovor za vas. Glasbena šola Willems je tisto, kar iščete. Glasbena šola Edgar Willems je zasebna glasbena šola, ki se nahaja v Ljubljani. Glasbena šola Willems se razlikuje od ostalih glasbenih šol saj je ena redkih, pravzaprav poleg blejske glasbene šole edin v Sloveniji z drugačnim programom, kot so sicer tisti v državnih glasbenih šolah.

Glasbena šola ni namenjena zgolj otroko, temveč tudi starejšim, ki imajo željo po glasbenem udejstvovanju in pridobivanju novega glasbenega znanja. Če imaš rad glasbo, neveš pa kako se je lotiti oziroma kaj storiti, da se boste naučili vsega pravilno, potem vam svetujemo da si preberete več o poteku dela na glasbeni šoli Willems. Da postanemo dobri v nečem, moramo vztrajati in vlagati veliko dela v to, da nam uspe, tako pa je tudi pri učenju glasbe, seveda pomaga tudi, če imamo strokovno pomoč in učitelje, ki imajo pravi pristop, v veliko pomoč pa je tudi podpora staršev, družine in prijateljev.

Poleg klasičnega učenja v učilnicah pa glasbena šola Willems organizira tudi izlete, tabore, gostovanja in mednarodna srečanja, kjer lahko spoznate tudi druge otroka iz podobnih glasbenih programov, ter navežete stike, ki bodo ostali za vedno. Če želite spoznati mlade ustvarjalce glasbene šole Willems, jih lahko vidite vsaji leto, kajti v zimskem času, za Božič, priredijo koncert, kjer se predstavijo vsi učenci, če ste zamudili zimskega pa lahko še vedno očiščete tudi njihov spomladanski koncert, ki ga izvedejo v Slovenski filharmoniji. Če ste se tudi vi navdušili nad Glasbeno šolo edgar Willems potem vas vabimo, da se vpištete in sicer, vpis za novo šolsko leto se je pričelo v maju, trenutno pa se lahko vpišete zgolj v program za otroke stare od 3 do 7 let, saj morate imeti za nadaljnjo izobraževanje nekaj glasbene podlage in učnih osnov.

Rate this post