Dom in vrt

Vgradni hladilniki Miele

Za ohranjanje svežih in okusnih živil je ključnega pomena kvaliteten hladilnik, ki z uravnavanjem primerne temperature skrbi za stalno optimalne pogoje. Vgradni hladilniki Miele so točno to, kar iščete – vrhunske kvalitete, udobni za uporabo in energetsko učinkoviti. Nudijo vam visoko mero zmogljivosti in fleksibilnosti, ki ste je vajeni, nikoli vas ne bodo razočarali. Različni modeli nudijo različne funkcije, vi pa se odločite, katere vas najbolj navdušujejo.

Vsi Mielejevi hladilni aparati po zaslugi učinkovitega hladilnega krogotoka in sodobnih izolacijskih materialov dosegajo najboljše razrede energijske učinkovitosti A++ in A+++ in tako neprestano skrbijo za odgovoren odnos do okolja. Nekateri hladilniki imajo vgrajeno optimalno LED-osvetlitev notranjosti, ki ne potrebuje vzdrževanja, zato ste lahko popolnoma brezskrbni. Čiščenje polic v hladilniku je izjemno enostavno, saj so izdelane tako, da jih lahko pomijete v pomivalnem stroju.

Trajna svežina in kakovost živil

Odločite se za hladilnik z območjem PerfectFresh, ki omogoča daljšo trajnost živil za večjo kakovost in užitek. Samo spomnite se, kolikokrat se vam je v hladilniku pokvarila hrana, ker je niste utegnili pravočasno pojesti. Sedaj se vam naenkrat ni več treba soočati s takšnimi težavami, časa boste imeli dovolj. V območju PerfectFresh lahko živila namreč ostanejo sveža in okusna do trikrat dlje kot v običajnem hladilniku. Se sprašujete, kako? Temperaturno območje med 0 °C in +3 °C nudi idealne pogoje za bistveno daljšo obstojnost mesa, rib in mlečnih izdelkov. Sadje in zelenjava imata v polnem vlažnem predalu optimalne pogoje z idealno temperaturo in visoko zračno vlažnostjo. Vsi vitamini, minerali in druge hranilne snovi se zaradi tega ohranijo dlje, vi pa lahko uživate v bistveno boljši kakovosti. Funkcija DynaCool k svežini živil še dodatno pripomore, saj skrbi za enakomerno porazdelitev temperature. Ventilator poskrbi za optimalno kroženje in porazdelitev hladnega zraka, zaradi česar živila na poljubnem mestu dlje časa ohranijo vitalne snovi in konsistenco. Odločite se za Mielejev hladilnik in vsakodnevno uživajte v brezmejni svežini in brezksrbnosti.

Rate this post