Uncategorized

Uporaba menstrualne skodelice je popolnoma varna

V tem članku pa se bomo posvetili samo ženskam, mislim da moške ne bo ta članek sploh zanimal. Čeprav se gre za ženske, mislim da vam moškim ne bo najbolj zanimivo. Govorili bomo o menstruaciji, ki jo dobi vsako dekle že v rani mladosti. Kdaj pride menstruacija je težko povedat. Ampak mi bomo nekaj napisali kaj te dni uporabljati, ko imamo menstruacijo. Nekako so vsem najbolj znani higienski vložki in tamponi, malo manj pa menstrualne skodelice. V nadaljevanju bom nekaj povedali uporaba menstrualne skodelice.

Mogoče še vedno danes nekdo prvič sliši za menstrualno skodelico. Ni nekaj novega, je kar že en čas v prodaji. Mogoče je največji problem menstrualne skodelice sama uporaba. Uporaba menstrualne skodelice ni zapletena ali kako bi se izrazili. Vstavljanje in nato da jo vzamemo ven je zelo enostavno. Danes najdemo navodila že povsod na spletu, prav tako v sami škatli, ko jo kupimo. Ampak nekatere še imajo vedno strah, ena med njimi sem tudi sama. Je najbolj higienska stvar v tem času, ko imamo menstruacijo.

uporaba menstrualne skodelice

Uporaba menstrualne skodelice je namenjena vsem dekleta oziroma ženskam.  Ne priporočajo še jo dekletom, ki še niso izgubile nedolžnosti, ampak poznam kar nekaj deklet, ki jo uporabljajo. Sami presodite, če je primerno ali ne. Uporaba menstrualne skodelice je zelo higienična. Po vsaki uporabi jo umijemo samo z vodo. Če na stranišču ni umivalnika lahko imate vedno s sabo plastenko vode. Vstavljeno imate lahko kar cel dan, kar vložka ali tampona ne moremo imeti cel dan. Uporaba menstrualne skodelice je prav tako varna. Ne more se vam zgoditi, da je ne bi dobili ven iz nožnice. Če pogledate na spletno stran, ki jo najdete zgoraj lahko si ogromno o njej preberete. Danes jo lahko kupite v vseh drogerijah ter v lekarnah. Dobite jih v vseh velikosti. Če imate željo, da bi skodelico sprobale kar veselo v nakup.

Rate this post