etikete po meri
Trgovina in storitve,  Uncategorized

Naročite vpadljive etikete po meri, ki izstopajo in prodajajo

Etikete po meri se izdelujejo za različne namene. Največkrat gre za potrebe trgovine. Marketing, ki ga nudi ta vrata oglaševanja, je lahko izjemno učinkovit. Na primer estetsko oblikovane naplepke za produkt, pa izberimo naravni sok, bo izstopal na polici in se razlikoval od konkurence. To pa pomeni, da ga bo stranka hitreje opazila in vzela v roke ter ga kupila in preizkusila. Če ji bo všeč tudi okus, ga bo kupovala še naprej in nalepka na steklenici oziroma embalaži bo stranko vedno vidila do prav vašega produkta in nakupa. To pa omogočajo lepo oblikovane etikete po meri.

etikete po meri

Lično ter všečno oblikovane etikete po meri se lahko nalepijo na kateri koli produkt oziroma material. Pa naj bodo to steklo, kovina, plastika, tetrapak embalaža ali papir in karton. Nalepke se nalepijo tudi na papirnate vrečke, da se označijo nekateri podatki, ki jih  stranka ali inšpekcija potrebujeta za to, da ločita en produkt od drugega. Pa še za to, da se ugotovi, ne da bi se odpirala originalna embalaža, za kaj gre, kaj je v embalaži in kako potrebno ravnati z vsebino produkta.

Kdo lahko naredi etikete po meri? Najbolje je, da se jih loti strokovnjak, ki je oblikovalec. Naredil bo tako vsebino etikete, kot mu boste vi naročili. Za grafično podobo, lepo oblikovano sliko, fotografijo, črke in obliko etikete pa bo poskrbel oblikovalec sam. Tudi predlagal bo velikost etikete ter material, na katerega se bo podoba etikete natisnila.

Nekateri se sami lotijo oblikovanja etikete po meri lai pa ti prepustijo sorodnikom in znancem, ki niso profesionalci in trdijo, da znajo oblikovati, ker pač znajo uporabiti nekaj oblikovalskih programov. Vendar to ni dovolj, da bi bila nalepka res učinkovita. Potrebni sta še znanje, ki je profesionalno ter seveda izkušnje glede marketinga prodaje strankam ter tudi glede materialov.   Torej e nekako tako, kot če naročite mojstra za vse, da je izučen za vodovodarja ampak popravlja še elektriko.

Rate this post