paintball Ljubljana
Trgovina in storitve

Športna zabava v paintball Ljubljana

Adrenalin, zabava, druženje, narava in še bi lahko naštevali. Vse to nam ponuja paintball Ljubljana. Poligon se nahaja tako rekoč na obrobju Ljubljane, natančneje v bližini krajinskega parka Ljubljansko Barje. Je enostavno dostopen z avtomobilom ter javnim prevozom. Ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu Ljubljana Rudnik in sledite smernim tablam proti Igu.

Poligon, ki ga ponuja paintball Ljubljana lahko kaj hitro spoznate. Ob prihodu v park paintball Ljubljana je namreč prva stvar, ki ste je deležni ravno predstavitev instruktorja. Pomembno je poznati vse načine ter pravila igre, saj je ne glede na adrenalinsko izkušnjo varnost vedno na prvem mestu. Rečemo lahko, da je aktivnost primerna za vse starostne skupine. Tako paintball Ljubljana lahko obiščejo tudi otroci od sedmega leta dalje.

Paintball je pravzaprav športna igra pri kateri se uporablja športna puška, ki ima moč dometa tudi do 150 metrov. Športna puška vam omogoča izstrelitev barvnih kroglic s pomočjo zraka in plina. Pri igri je zahtevana tudi ustrezna zaščitna oprema. Igralec lahko uporabi ščitnike za vse dele telesa. Pri igri tako potrebujete marker, masko za obraz, plinsko bombico in obleko. Igra je končana ko porabite vse markerje ali pa vam zmanjka časa. Vsak zadetek v igri šteje, tako zadeti igralec dvigne svoj marker v zrak in zakriči, da je zadet.

paintball Ljubljana

Pri paintball Ljubljana lahko izberete različne pakete najema poligona. Izbirate lahko med športno sprostitvijo ali morebiti zabavo s prijatelji ali poslovnimi partnerji. Poligon pa je lahko tudi možnost povezovanja, zato se za rezervacijo igre odloča vse več podjetij, ki čas izkoristijo za povezovanje in teambuildinge. Bistveno, je da paintball Ljubljana poskrbi za razvedrilo, gibanje predvsem pa druženje.

Park je dostopen skozi vse leto in ga lahko obiščete kadarkoli. Po službi, predavanju, fantovščini ali katerikoli drugi priložnosti. Je paintball odlična možnost sprostitve, zabave in druženja.

Rate this post