kamnite plošče
Dom in vrt

Večne kamnite plošče za vsak dom

Kamnite plošče so zelo moderne, aktualne in masivne ter se lepo podajo v vsak prostor. Uporabijo se lahko za kopalnice, kuhinje, druge prostore, letne kuhinje in povsod drugod, kjer potrebujete kamnite police ali izdelke iz kamna. Vse o kamnitih ploščah najdete na povezavi http://www.vmkunovar.si/izdelki-in-storitve/kamen-za-interier-in-eksterier, kjer so tudi podatki, kako poklicati pravega mojstra, ki vam bo znal svetovati glede kamna. Kamnite plošče se uporabljajo za okenske police, kuhinjske pulte, kamine, letne kuhinje in še marsikaj.

kamnite plošče

Masivne kamnite plošče se obdelajo profesionalno v vseh oblikah in vzorcih, ter nekaj barvah, odvisno je, od strukture kamna. Zgledajo marmornato, kvalitetno in lepo. Uporabijo jih lahko za korita , umivalnike, polaganje na tla torej kot pod, kot pulti v kopalnicah, za oblaganje oken in vrat. Izdelajo se lahko tudi masivna korita in tuš kadi iz kamna.

Kamnite plošče se uporabljajo tudi lahko za kamnite police in kamnite stopnice, ki so zelo atraktivne in trdne ter predvsem tajnostne. Kamen je večen, ne bo ga treba menjati, če je dobro in pravilno obdelan. Kamen se zelo velikokrat uporablja tudi za stenske obloge, bodisi znotraj prostorov ali pa tudi zunaj, ker je kamen vzdržljiv prav v vseh pogojih, suhih ni vlažnih, odporen je na vremenske vlive in ne vpija vlage, če je tako obdelan.

Kamnite plošče pogosto uporabijo tudi v industriji in na primer gostinstvu za razne šanke ter kuhinjske pulte, ki so neuničljivi in jih je lahko vzdrževati ter obrisati, saj na njih ne ostanejo madeži, če je površina obdelana gladko. Lahko pa so tudi mat, te  vrste kamnov pa se uporabijo v posebnih pogojih kot dekorativni elementi, velikokrat tudi kot talne obloge, ker ne drsijo.

Kamen so ljudje že od nekdaj uporabljali, ker je naraven ekološki material in je neuničljiv, če se razgradi, se v prah, kar je za naravo povsem v redu, ker rastline porabljajo za svojo rast tudi kamnine.

Rate this post