nlp praktik
Zdravje

Kako lahko nlp praktik pomaga rešiti težave?

Nlp praktik je oseba, ki obvladuje nevro lingvistično programiranje, ki je tehnika samo kovčanja ali kovčanja drugih s pomočjo posebnih tehnik, ki vplivajo na delovanje in programiranje lastnih možganov. Če boste poiskali pomoč nlp praktika, vam povemo, kako vam lahko nlp praktik pomaga. Ta oseba ima izkušnje in znanje, kako drugo osebo pripraviti do tega, da iz sebe povleče najboljše, sam si odgovori na vprašanja in ji pomaga najti rešitve, ki so zanjo najboljše. Nlp praktik izhaja iz tega, da ne ver ničesar ampak stranka ve vse o sebi in pozna vse odgovore.

nlp praktik

Nlp praktik se bo povsem prilagodil stranki in jo vodil skozi procese samo razvoja ter samo rasti, samo spoznanj in ahajev, ki se bodo zgodile v strankini glavi ter jih bo stranka vzela za svoje. Ta tehnika je izjemno učinkovita zato, ker je stranka prepričana, da je sama našla rešitev in vanjo verjame, kar tudi je res, vloga nlp praktika je bil le kot nek smerokaz ki postavlja prava vprašanja.

Stranka bo imela občutek, da se je dobro pogovarjala z nekom, ki je zelo moder in izjemen in ve odgovore na  vsa vprašanja, vendar je dobila le prava vprašanja, na katera je sama našla rešitev, zato niti ni bilo dialoga ampak je šlo bolj za stranko in samogovor. Zakaj je delo s tako osebo boljše, zakaj ima nlp praktik boljše rezultate kot običajna oseba?

Nlp praktik dejansko pozna način, kako se prav usmeriti in vprašati, da se pride do rešitev. Pravzaprav stranka ali sam praktik včasih ne pride takoj do rešitev ampak je treba malo počakati na rezultate in biti potrpežljiv ter vztrajati, dokler se rešitev ne prikaže in ponavadi pride sama od sebe. Rešitve so vedno zelo preproste in so bile vedno na dosegu roke torej pred nosom, kar vidimo še le kasneje. Da je nismo videli, so krive omejitve v možganih.

Rate this post