klima
Avtomobilizem

Katera avto klima najboljša za prikolice in kamperje

Poletje je vroče zato je najboljša izbira dobra klima, trudi v avtodomu ali prikolici. Za več informacij kliknite tukaj in ugotovite, katera je najboljša, lahka, aerodinamična in več funkcionalna ter varčna. Vse to so lastnosti, ki jih klima mora imeti, da je res uporabna. Poleg tega je tudi lepa in neopazna na stropu. Ta klima piha stran od ljudi ob stenah in stropu ter tako ohladi tudi velika vozila do 7 metrov dolžine. Da bi imeli na počitnicah idealno vzdušje in klimo v vozilu med vožnjo ter kampiranjem, se odločite za sodobno tehnološko dovršeno klimo.

klima

Ta klima je majhna in je na stropu vašega vozila ter skoraj neopazna. Z njo delate preko daljinskega upravljalnika. Ima funkcijo za hlajenje in je hirati LED luč v več barvah, tako da z njo lahko ustvarite romantično in posebno vzdušje v vozilu. Niti opazili ne boste, da hladi, ker to dela res izjemno diskretno ter zdravo za ljudi, saj ne piha v njih in jim ne povzroča glavobolov ter prehladov.

Drugi del te klime je nameščen na zunanjem delu vozila na strehi, saj mora odvajati topel zrak ven in kondenz ter vlago. Ta del je narejen aerodinamično, zato vozila ne bo oviral pri vožnji. Ker je izjemno majhen, lahko poleg njega namestite še panel za elektrik in anteno na primer, če želite ali prtljažnik.

Kar se tiče same namestitve svetujemo, da se obrnete na strokovnjake, saj je montaža v ceno že všteta. Ta klima mora biti nameščena strokovno in pravilno, da ne pride od električnega udara. Mojstri vam bodo tudi garantirali, da je vse v redu in da ste varni. Nudili vam bodo pomoč ter servis za naprej po potrebi, saj je občasno klimo treba tudi vzdrževati.

Kako se boste vi letos počutili na počitnicah? Bi radi imeli idealne razmere in super klimo v prostoru, kot jo imate doma in v pisarni? Potem ne odlašajte in se določite, da vam mojstri namestijo sodobno, varčno ter učinkovito klimo.

Rate this post