čiščenje avtomobila
Avtomobilizem

Čiščenje avtomobila naj opravi profesionalec

Čiščenje avtomobila je nujno, da se v njen ne nabirajo bakterije in umazanija, zato je čiščenje avtomobila priporočljivo redno, če je možno tedensko ali pa vsaj takrat, ko so v njem čudne vonjave in vam ni več prijeto. Avto se hitro zamaže, v njem se nabira prah, umažejo se sedeži in tla ter prtljažnik in tudi armatura. Da ne govorimo o steklih, sploh pozimi, ko se avto segreva in topel zrak piha v stekla. Zakaj bi avto čistili sami, če vam ga lahko mojstri očistijo hitro ter temeljito s pravimi sesalniki in drugimi pripomočki ter aparaturami za zunanjo ter notranjo globinsko čiščenje?

čiščenje avtomobila

Čiščenje avtomobila mojstri opravijo zelo profesionalno in temeljito, pri tem pa vedo, katero čistilo uporabiti za kateri avto in površino ter material, da ga ne bodo uničili. To velja za zunanjost in notranjost avta. Znajo ga očistiti tako, da ni nobenih madežev več nikjer. Če imate otroke ali hišne ljubljenčke dobro veste, da vam avto lahko res umažejo s sladkimi pijačami, sladoledom, čokolado, urinom, dlakami in še s čim, kar si ploh ne moremo zamisliti. Ostali pa tudi vnašamo v avto blato, sol ter drugo umazanijo s čevlji, včasih pa tudi z obleke kaj kaplja ali pa tudi jemo v avtu in so drobtine ter ostanki hrane. Vse to bo čiščenje avtomobila odpravilo v kratkem času.

Temeljito globinsko čiščenje avtomobila prepustite mojstrom tako, da avto pustite kar tam za nekaj ur in greste po nakupih ali pa na izlet. Ko se boste vrnili, bo avto čist, dišeč ter suh. Ne boste opazili nobene poškodbe, muckanja ali lis, ki bi pričale o tem da je nekdo uporabil napačno čistilo, ki je razbarvalo tekstil ali usnje v avtu. Avto je treba res znati očistiti s pravimi čistili, drugače ga lahko trajno poškodujete in je potem manj lep, kot je bil prej.

Globinsko čiščenje bo očistilo preproge, tla avtomobila in sedeže, če so iz tekstila, medtem ko se usnje in les, če sta avtu, čistita drugače. Čer imate veliko plastike v avtu je zelo pomembno, da se jo tudi čisti s pravim čistilom, ker ni vsaka plastika na čistila odporna. Očistili vam bodo tudi stekla, da boste super videli iz avta.

Rate this post