Dom in vrt

Kamini Klemenc

Družinsko podjetje Kamini Klemenc, ki je specializirano na področju izdelovanja dimnikov ter prodajo kaminov priznanih blagovnih znamk. Dimniki so izdelani iz nerjaveče pločevine, kamine pa lahko vidimo tudi v njihovem razstavnem salonu. Poleg izdelave ter prodaje pa v svojih storitvah ponujajo tudi sanacijo dimnikov, po potrebi pa tudi njihovo postavitev. Nudijo celostno storitev od same pomoči pri izbiri pravega dimnika, izbran dimnik dostavijo na mesto, kjer ga želimo postaviti, ter ga tudi priklopijo, po želji pa izvedejo tudi distribucijo toplega zraka ter obzidajo dimnik, če stranka tako želi.

V njihovi široki ponudbi lahko izbiramo med kamini in pečmi na drva, kamini in pečmi na pelete, kombiniranimi kamini in pečmi ter termo kamini in pečmi. Odločitev o pravi izbiri je predvsem na nas. Pomembno je, da izberemo kamin oziroma peč, ki predstavlja nizke stroške vzdrževanja. Če se odločimo za kamin na drva, lahko pričakujemo da bo v naš dom vnesel nekaj topline in prijetno vzdušje. Kajti, dom je prostor, kjer se želimo sprostiti po napornem dnevu v službi ali po dolgem potovanju. Pogled na prijeten ogenj ki tli v kaminu pa nam pričara čarobnost, ter nas napolni z energijo. Izbira kamina na drva je poceni poleg tega pa tudi okolju prijazna izbira. Pri kaminih na drva lahko izbiramo med toplotnozračnimi kamini, prostostoječimi kamini ter tiste, ki so namenjeni centralnemu ogrevanju.

Seveda, pa vsak kamin ni primeren za vsak dom. Pri izbiri kamina, moramo najprej dobro premisliti, kam bomo postavili kamin, nato pa lahko določimo njegovo velikost in obliko, ter seveda tudi vizualni izgled, saj želimo, da se sklada s stilom našega doma. Poleg tega, pa mora biti izkoristek energije kar se da velik. Torej, namen kamina je, da ogreva prostor, postaviti ga moramo tako, da ogreje kar se da čim več prostorov v bivalnem prostoru. Če ne vemo, kakšen kamin oziroma peč bi bil najbolj primeren za naš dom, je najbolje da se obrnemo na svetovalce v podjetju Kamini Klemenc.

 

Rate this post