Trgovina in storitve

Nakup podjetja

Vas zanima nakup podjetja, pa ne veste kako bi pristopili k stvari. Potem vas vabimo, da obiščete spletno stran https://odpripodjetje.si/nakup-podjetja/ , kjer boste izvedeli vse podrobnejše informacije. Za vas pa smo tokrat pripravili nekaj koristnih informacij na kratko, ki vam bodo lahko v pomoč pri sprejemanju novih življenjskih odločitev.

Če razmišljate o svojem podjetju imate dve možnosti, nakup podjetja ali pa ustanovitev svojega lastnega podjetja. Če se odločite za nakup podjetja v primerjavi z ustanovitvijo, vam to lahko prihrani, kar nekaj denarja, predvsem pa časa. Vendar, nakup podjetja s sabo prinese tudi veliko tveganje, zato je pomembno, da dobro razmislite komu boste zaupali svetovanje in pomoč pri tako veliki odločitvi, sploh če to počnete prvič. Pri tem vam lahko pomaga agencija Odpri podjetje, ki ima že več kot 10 let izkušnje z nakupi in prodajo podjetji, zagotovi pa vam lahko tudi, da bo nakup kakovosten in zanesljiv. Pomembno je, da dobro pregledamo pogodbe, overjene pa morajo biti tudi s strani notarja, sicer je pogodba neveljavna. Zelo pomembno je, da upoštevamo vse pravne in zakonske postopke, pri prenosu podjetja nase. Tu pri tej fazi, ki ga ustvari nakup podjetja, vam lahko pomaga podjetje Odpri podjetja, saj boste lahko začeli z delovanjem podjetja v zelo kratkem času, hkrati pa bodo poskrbeli, da bo nakup podjetja, hitro izvršen postopek, kupljeno podjetje pa brez dolgov in terjatev.

Če se odločimo za nakup podjetja, se lahko izognemo tudi začetnemu obveznemu vložku, ki znaša kar 7.500 evrov, to investicijo pa lahko porabimo že za nakup podjetja in pokritje vseh stroškov notarja. Pri kupljenih ustanovljenih podjetjih se tudi izognemo času in denarju, ki ga vložimo v odprtje bančnih računov, ter urejanju poslovnih naslovov, saj je za vse to že poskrbljeno. Na nas je samo, da peljemo naprej vizijo kupljenega podjetja, ter da vanj vlagamo tako, da se nam investicija povrne oziroma, da jo presežemo.

Rate this post