auto tepisi
Avtomobilizem

Avto tepihi Gledring

So vaši avto tepihi že popolnoma prepereli, se ne držijo več podlage in se med vožnjo premikajo in drsijo okoli stopalk? Ne le da niso več lepi na izgled, ampak so tudi nevarni? Potem so novi avto tepihi nujni. In če želite, da so vaši avto tepihi kakovostni, elegantni, varni, narejeni iz prvovrstnih materialov in najlepšega dizajna potem so avto tepihi Gledring pravi za vas.

Gledring avto tepihi slovijo po tem, da se 100 % prilegajo vašemu avtomobilu, saj so narejeni po meri, hkrati pa so opremljeni s pritrditvenimi čepi, ki onemogočajo, da bi se vaš tepih med vožnjo premikal in drsel, s tem pa je zagotovljena vaša varnost v vozilu. Pritrdilni čepi so prilagojeni glede na model in znamko vozila. Narejeni so iz kakovostne PVC plastike, zato so odporni na udarce in se ne morejo zlomiti. Hkrati so avto tepihi Gledring zasnovani tako, da zadržujejo vso umazanijo in preprečujejo prelivanje tekočine. Njihov elegantni rob, ki sega 13mm v višino, pa poleg estetskega vidika tudi popolnoma zaščiti vaše vozilo. Naslednja prednost Gledring tepihov je v enostavnem čiščenju. Avto tepihi so namreč zasnovani na način, da se umazanija enostavno odstrani, saj nimajo ostrih robov. Razvili pa so tudi čistilo, ki vam omogoča suho čiščenje, kjer ne boste potrebovali vode. Dizajnerski avto tepihi Gledring so tudi prejeli nagrado za kakovost in design avto tepihov v letu 2018. Slednjo nagrado jim je podarila avtomobilistična revija Autobuild. Nagrada potrjuje napreden in sodoben dizajn avto tepihov Gledring.

V svojih avtomobilih preživimo lep čas, zato je ključno, da se v njem počutimo dobro in varno. Tudi avto tepihi lahko pripomorejo k dobremu in varnemu občutku, zato se nikar ne zadovoljite s povprečnimi avto tepihi. Izbirajte med avto tepihi, ki so kvalitetni, kakovostni, varni in seveda estetsko dovršeni. Vse to boste našli pri avto tepihih Gledring. Njihova ekipa je poskrbela za edinstven dizajni in najvišjo kakovost.

 

Rate this post