višja šola
Podjetništvo

Višja šola, ki je prilagojena potrebam vsakega posameznika

V izobraževalnem centru B2 Sofizo svojim kandidatom ponujajo odličen program višja šola, ki je prilagojen željam in potrebam vsakega posameznika. Več o njihovih višješolskih programih si lahko preberete na njihovi spletni strani www.sofizo.si/visja-sola/, za vse dodatne informacije pa se obrnite na njihovo strokovno in prijazno ekipo.

Glavna prednost, ki vam jo nudi Sofizo izobraževalni center, je kakovostno in v prakso usmerjeno izobraževanje, še posebej prilagojeno odraslim zaposlenim osebam. Ker gre za skupino ljudi, ki se v svojem vsakdanu srečujejo s številnimi obveznostmi, vam njihova višja šola in ostali strokovni programi ponujajo številne prilagoditve, s pomočjo katerih boste bistveno lažje uskladili vse svoje obveznosti. Poleg tega pa boste tekom izobraževanja pridobili številne praktične izkušnje, ki vam bodo pomagale pri uspešnem prodoru na trg dela.

višja šola 1

Zakaj izbrati Sofizo?

Sofizo izobraževalni center svojim kandidatom ponuja številne prednosti, ki bistveno prispevajo k bolj prilagojenemu in uspešnemu šolanju. Je v vašem življenju nastopil čas za poslovno spremembo? Izberite nega od višješolskih programov in samozavestno zakorakajte na trg dela. Pomembni razlogi, zaradi katerih se odločiti za enega od njihovih strokovnih programov, so:

  • izkušeni predavatelji, ki so vedno pripravljeni pomagati,
  • oseben pristop – čas trajanja izobraževanja in število obrokov za plačilo izbranega programa določite sami,
  • spoznavanje dela skozi praktične primere,
  • posameznik v središču dogajanja – tu niste samo številka, pač pa posameznik, ki pomembno prispeva v skupno dobro, zato vam njihovi predavatelji posvečajo veliko pozornosti in energije,
  • izjemen posluh za potrebe že zaposlenih oseb, ki si klasičnega šolanja zaradi vsakodnevnih obveznosti ne morejo privoščiti.

Pri Sofizo izobraževalnem centru stavijo na učinkovito prepletanje teorije in poslovne prakse, ki vodi do izjemnih učnih uspehov njihovih kandidatov. Če si želite nove poklicne poti in uspešnega poslovnega začetka, je njihov program višja šola zagotovo pravi za vas. Na njihovi spletni strani preverite, kaj vse potrebujete za vpis na višjo šolo, in se pridružite številčni ekipi uspešnih in s svojim poklicem zadovoljnih posameznikov.

5/5 - (1 vote)