Trgovina in storitve

Najboljša poslovna darila za vsakogar in vsako priložnost

Za nove in dolgoletne poslovne partnerje, za različne proračune in prav vsako priložnost – ne glede na to ali gradite obstoječa ali nova poslovna sodelovanja, poslovna darila za različne poslovne priložnosti podjetja Agaric so zagotovilo, da boste v mislih vaših poslovnih partnerjev ostali zapisani z zlatimi črkami. V iskanju popolnih darilnih idej ste se znašli pred dilemo med klasično nostalgijo ali moderno tehnologijo? Morda pa iščete nekaj, kar združuje oboje? Ne glede na vašo izbiro, vam zagotavljajo, da bodo vaši obdarovanci navdušeni in presenečeni.

Ne obremenjujte se z detajli, kot so linije, barve in materiali. Zaupajte ekipi strokovnjakov, da poskrbijo za vse – od oblikovanja do distribucije. Vaše želje in pričakovanja so njihova prednostna naloga, zato vam zagotavljajo, da bodo izpolnili vaše želje, hkrati pa prihranili vaš čas in denar. Skupaj boste ustvarili popolna poslovna darila za vsako priložnost.

Poslovna darila

Simbol okusa in prestiža

Poslovna darila predstavljajo izbor izbranega okusa, prefinjenosti ter prestiža, z dotikom inovacije ali tradicije – vedno pa z osebnim pridihom, ki odraža vaš odnos do poslovnega partnerstva. Vaša poslovna darila naj bodo izbrana skrbno, saj poslovna darila odražajo vašo pozornost do poslovnih odnosov. Pri Agaricu vam ponujajo pestro izbiro, da lahko izberete najboljše za vaše poslovne potrebe.

Čokoladna presenečenja

Okusen izbor najbolj slastnih in priljubljenih čokoladnih poslastic, znanih tudi kot čokoladna presenečenja, predstavlja čudovito poslovno darilo. Ta nabor vključuje medene čebelice, čokopalčke, hrustljave srčke, čokolade s solnim cvetom, posebne čokoladne tablice z različnimi okusi in ročno izdelano čokolado Okusi Slovenije, ki poskrbi tudi za krvni obtok. Nudijo vam res prekrasen izbor za poslovno darilo.

Okusna raznolikost

Izvirna poslovna darila različnih okusov vedno navdušijo. Zelo priljubljena izbira strank je truffle s šampanjcem, konjakom, viskijem in ginom. Lahko pa izberete čajne, zeliščne in Mediterana praline, ki z inovativnimi dodatki drznosti ustvarjajo nepozaben okus. Darila, ki oživijo praznično vzdušje, so vedno odlična izbira. Se spomnite vonja vašega doma med prazničnim obdobjem? Okusni vonj božičnih piškotov in drugih prazničnih dobrot je ustvaril posebno atmosfero, ki vam bo ostala v spominu. Če želite svoje nove ali obstoječe poslovne partnerje spomniti na te čudovite čase in jim pričarati praznično vzdušje, imajo za vas nekaj čudovitih poslovnih daril, ki so jim nadeli ime Praznične sladkosti.

Elegantna in okusna darila

Zlata paleta vključuje vrhunski slovenski med, ki je elegantno pakiran v kartonasti škatlici. Prav tako ne zamudite raznolikega izbora domačih marmelad, zlatih medenih izdelkov in drugih dobrot, ki bodo zagotovo polepšali jutra vaših obdarovancev. V ponudbi imajo izjemno raznolikost žganj, ki združujejo prefinjene okuse z malinami, žajbljem, višnjami, robidami, smrekami, jabolki ali slivami, v kombinaciji s suhim sadjem ali celo s celimi sadeži. Poleg tega ponujajo tudi teranov liker, ekološko penečo medico Edino ter razkošne praline, vse elegantno zapakirane v stekleničke ali embalažo.

Raznovrstnost za vsak okus

Njihova ponudba poslovnih daril se razširi na košarice slovenskih dobrot, ki ponujajo široko izbiro okusnih in kakovostnih izdelkov. Lahko izbirate med košaricami, kot so Aroma oliv, Harmonija okusov, Zdrava malica, Božanska predjed, Odlična večerja, Okusi Slovenije in Fantazija okusov. Vsaka košarica predstavlja edinstveno kombinacijo izdelkov, primernih za različne priložnosti. Če želite presenetiti svoje poslovne partnerje ali zaposlene s še bolj izvirnimi darili, imajo v ponudbi tudi posebne košarice, kot so I feel Slovenia, Kraljevo kosilo in Slovenski gurman. Te košarice prinašajo ekskluzivne in unikatne izdelke, ki bodo zagotovo navdušili vsakega prejemnika.

Rate this post