PVC okna
Dom in vrt

PVC okna so odlična investicija v vašo hišo

Gradite hišo in ne veste, kakšna okna bi izbrali? Pridobite si ponudbo za PVC okna in se prepričajte o njihovi kakovosti.

Zakaj izbrati PVC okna?

PVC okna so cenovno povsem primerljiva z okni iz drugih materialov, seveda pa je cena odvisna od mnogih drugih dodatkov (barve, zasteklitve, profilov). Narejena so iz visoko kvalitetnih materialov in profilov, kar vam zagotavlja odlično kakovost. Na voljo imate veliko različnih PVC oken, primernih za vsak dom, na vas je le, da izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Prednosti PVC oken
Prednosti PVC materiala so dolgotrajnost, enostavno vzdrževanje in stabilnost. Poleg tega PVC okna nudijo visoko toplotno in zvočno izolacijo, so vodoodporna na dež in ostale tekočine ter hlape, tudi sončna svetloba, vlaga ali slanost jih ne spremeni.

Kakšno PVC okno izbrati?

Na tržišču je res ogromna ponudba PVC oken različnih proizvajalcev, zato odločitev o pravih PVC oknih zagotovo ni lahka. Obiščite najbližji prodajni salon, kjer boste lahko iz prve roke izvedeli vse podrobnosti o posameznih PVC oknih in strokovnjakom zaupali, kakšna iščete. Skupaj boste zagotovo izbrali prava PVC okna za vaš dom.

Na voljo imate PVC okna različnih profilov, ki so razdeljeni v razrede A, B in C. Profil razreda A ima ponavadi višjo ceno. Dobro se je pozanimati tudi o debelini profila – masivnejši omogočajo dolgotrajnejše delovanje okna. Najpogostejše je dvojno tesnjenje, ki omogoča visoko izolacijo zunanjega hrupa in preprečuje vdor vode ali drugih zunanjih dejavnikov. Največjo površino okna zajema steklo, zato je pomembno katero steklo izberete, da boste z oknom karseda zadovoljni. Na voljo so dvoslojna in troslojna stekla, ki so poleg tega lahko zvočno-zaščitno izolacijska, sončno-zaščitno izolacijska … poleg tega pa vam večina ponudnikov nudi tudi ornamentna stekla, ki onemogočajo poglede radovednih sosedov ali mimoidočih in poskrbijo za lepši videz celotne hiše. Proizvajalci vam nudijo različne modele kljuk in drugih dodatkov za okna, izbere pa lahko tudi barvo, ki se najbolje prilega vaši hiši.

PVC okna so vsekakor dobra dolgoročna investicija, poskrbela pa bodo tudi za dober videz vaše hiše. Obiščite najbližji salon in izberite svoja PVC okna!

Rate this post