pergola
Dom in vrt

Pergola vam omogoča uživanje na prostem tudi v slabem vremenu

Tako radi v poletnih mesecih uživamo na terasi, še boljše pa bi bilo, če bi lahko to uživanje podaljšali tudi čez zimo. Rešitev za to je pergola, ki jo lahko postavimo nad teraso ali pa vrt in tako uživamo tudi v hladnih in deževnih mesecih. Če neveste kakkšno pergolo izbrati, vam povemo, da hardtop pergola podira rekorde, saj je znana po tem, da je visoke kvalitete, hkrati pa s svojo inovativnostjo preseneča še take petičneže.

pergola

Pergola je super zadeva, če radi proste dneve preživljamo na prostem, saj nam v vročih poletnih dneh nudi senčenje, v slabem vremenu pa zaščito pred dežjem in vetrom. Hard top pergola je na tem področju edinstvena, saj je edina vrsta pergole, ki je samočistilna, statično najmočnejša, hkrati pa njene široke in tanke lamele prepuščajo veliko več sonca, kot ostale pergole, vendar samo če vi tako želite. Pergola hard top je namreč zasnovana tako, da lahko sami regulirate senčenje, oziroma sončenje, tako kot vi želite, ali pa potrebujete v danem trenutku. Še posebej pa se ta pergola dobro odreže v neugodnih vremenskih razmerah, saj je tako močna, da je kos celo enemu metru snega. Ker pa je samočistilna pergola, tudi s čiščenjem nimate dela, saj nima žlebov, zato gre vsa umazanija in listje preko lamel direktno v odtok.

Pergola je ponavadi iz kovinske konstrukcije, streha pa je iz materiala, ki je nepropusten, tako, da vas dež ne more motiti. Lahko pa izberete tudi različne dodatke, kot je naprimer senzor za dež, dodatne LED lučke in gretje lamel, da se sneg hitro stopi. Hard top pergola pa je čisto enostavna za montažo, montira pa se jo lahko v vse vrste objektov. Pred montažo je edino treba pripraviti temelje, ki je najbolje, da so betonski. Pergola je lahko samostojela, lahko pa se jo vgradi ob rob objekta.

 

 

 

 

Rate this post