poročni make up
Trgovina in storitve

Kam na poročni make up?

Vsaka nevesta komaj čaka da bo poročni make up tudi sama izkusila. Pa vendar je lahko ravno ta make up vzrok za dobro in pa tudi pri nekaterih slabo voljo. Poročni make up je make up, ki najtežje doseže standarde zadovoljstva pri nevesti, zato je najboljše da bodoča nevesta poročni make up poskusi že pred samim dogodkom. Po navadi je najbolje da nevesta odide na poskusni make up k izbrani vizažistki in poskusita vse oziroma poskušata toliko časa da je bodoča nevesta zadovoljna z make upom. Poročni make up pa seveda ni najtežji make up za vizažistko.

Namreč za poročni make up se po navadi uporablja zemeljske tone, čimbolj naravno, da pride tudi naravna lepota neveste do izraza. Največji problem je izbrati vizažistko pri kateri boste zadovoljni. Zelo dobro priporočilo je povezava zgoraj. Ta vizažistka bo pričarala naravni sijaj na vašem obrazu in poudarila naravno lepoto z majhnimi popravki, kar pa si vse ženske želimo, kajne. Poročni make up mora biti svež, nikakor ne želimo imeti na obrazu preveč make upa, saj se bomo še dodatno potili. Pri make upu za poroko pa je tudi pomembno, da je kar se da obstojen. Verjetno ne želimo da bi se ob vsaki solzici sreče razmazal in bi na koncu zagledale grozno.

 Za vse to in še več poskrbi odlična vizažistka, ki poudari vaše prednosti in skrije pomanjkljivosti ter vam da naravni videz in ne preveč umetnega. Ne želimo si na svoj poročni dan zgledati kot barbika temveč želimo naraven, sijoč videz, ki zdrži do jutranjih ur. Poročni make up je pomemben za žensko, saj se bo z njim počutila še lepšo in bolj samozavestno. Zato izberite dobro vizažistko in pojdite k njej že na poskusni poročni make up, da ne bo na dan poroke kakšne zmede in negativne energije. Tudi vizažistka mora prej videti vaš obraz in preučiti kaj bi na vas izgledalo kar se da najbolje.

Rate this post