hotel novo mesto
Trgovina in storitve

V hotel Novo mesto za nove spomine

Včasih je dobro, da se odpravimo kam in preživimo kvalitetno izkoriščen čas z družino. Zelo dobra izbira je hotel Novo mesto Ostarija Herbelier – prenočišča po ugodni ceni. Pri njih lahko obiščete razne programe za nepozabna doživetja v naravi. Narava je zelo skrivnostna in ponuja veliko različnih dogodivščin katere bodo ostale še dolgo časa v spominu. Hotel Novo mesto ponuja veliko programov katere lahko najdete na njihovi spletni strani in si preberete o njih še kaj več, nekaj pa bomo povedali v nadaljevanju.

hotel novo mesto

Hotel Novo mesto ponuja nepozabne otroške dogodivščine z animiranimi doživetji, kjer bodo z animatorji spoznavali Kočevski rog. Ponuja tudi kolesarjenje z električnimi kolesi, s katerimi boste z vodiči spoznavali Kočevski rog in ob koncu vožnje spoznali kulinarične jedi z razgledom. Če niste ljubitelji kolesarjenja se lahko udeležite pohodništva in prav tako spoznate ta kraj na pet različnih načinov in ob koncu dobite isto nagrado, kot pri kolesarjenju. Nato je na voljo program, ki traja tri dni in je namenjen kulinariki, naravi in preživetju v naravi, potem pa nam ostaneta še program Nepozabni spomin in Na gozdni način, v katerih boste doživeli nove dogodivščine. Vas zanima še več? Kontaktirajte jih ali pa obiščite njihovo stran in si rezervirajte nekaj zase in za svoje bližnje.

Torej hotel novo mesto ima res veliko za ponuditi. Mogoče niti niste vedeli, da obstaja, vendar zdaj, ko veste o njihovi veliki ponudbi boste morali poskusiti vsaj eno od ponudb. Ne bo vam žal, saj ponujajo res najboljše. Na njihovih socialnih omrežjih si lahko preberete kakšne komentarje zadovoljnih strank ali pa si ogledate slike in spomine iz delavnic. V hotel Novo mesto je povabljen vsak, katerega veseli narava in spoznavanje narave ter kulinarike. Včasih jih obiščejo tudi znani kuharji, kateri pokažejo novo kulinariko in presenetijo z novimi okusi. Torej nikar ne čakajte in obiščite hotel Novo mesto.

Rate this post