cisterna-za-vodo-dez
Dom in vrt

Cisterna za vodo

Cisterna za vodo vam zagotavlja nemoteno oskrbo s pitno vodo in hkrati omogoča varčevanje s pitnim virom. Cisterna za vodo je pravzaprav zbiralnik deževnice. Gre za posodo ali rezervoar s konstrukcijo, ki omogoča postavitev na prostem oziroma jo lahko vkopljete v zemljo.

 

cisterna-za-vodo

Na voljo imate širok izbor različnih ležečih ali pokončnih izvedb cistern. Vaša cisterna za vodo je lahko postavljena na prostem, pod žleb, vkopana v zemljo ali pa jo postavite v klet. Izdelana je iz ekološko razgradljivega polietilena in je tako stoodstotno neprepustna ter primerna tako za pitje kot tudi za pripravo jedi.

Cisterna za vodo omogoča tudi dodajanje oz. vgradnjo dodatne opreme, npr. tesnil, črpalk in filtrov. Možna je tudi nadgradnja npr. s črpalkami, obroči, standardnimi peskolovi ali lovilci maščob, hidrofornimi postajami ali drugimi priključki po vaših željah. Cisterna za vodo je odličen način varčevanja s pitnim virom, primerna pa je za uporabo v zgradbah, ki nimajo urejenega priklopa na pitni vir.

Vendar cisterna za vodo ne služi le za zbiranje deževnice, temveč boste z njo lahko zbirali tudi pitno ali izvirsko vodo, kar je še posebej primerno za gospodinjstva, ki nimajo urejenega vodovoda, kot tudi za tiste, ki jim je pomembno varčevanje z vodnimi viri. Ker je cisterna za vodo zelo lahka, sta tako prevoz kot vgradnja preprosta in hitra. Zahvaljujoč polietilenskemu materialu pa je njeno čiščenje ravno tako hitro in enostavno.

Cisterna za vodo je izdelana iz okolju prijaznega polietilena, ki je ekološko razgradljiv in primeren za pitno vodo in živila. Odlikujeta jo visoka kakovost in robustnost, saj je stoodstotno vodotesna in narejena iz zelo vzdržljivega materiala, izdelanega po rotacijskem postopku, zato je primerna za vgradnjo v tla do maksimalne globine 2,25 m. Naše cisterne za vodo so v celoti izdelane v Sloveniji v skladu z ISO 9001, zanje pa vam nudimo 50-letno garancijo na obstojnost materiala ob pravilni vgradnji.

Rate this post