športska-prehrana-hrana
Uncategorized

Catering Drobnič

Kaj v bistvu je catering? Catering je gostinskega izvira, saj je namenjen storitvam hrane in pijače na različnih lokacijah kot so hoteli, lokali, pubi ali pa druge podobne zadeve. v Sloveniji imamo dober catering Drobnič, ki ponuja veliko svojih storitev pri cateringu kot so na primer obloženi kruhki, canapeji, torta iz narezkov, sladice, mini Burgerji, prigrizki, solate, narezki, sadje, topli meniji, pijača in pa poročni catering je tudi ena od možnih izbir, ki pa je zelo popularna saj si nihče ne želi da bi bili njihovi gosti lačni ali pa nezadovoljni na njihovih posebnih dnevih.

catering

Poznamo tudi mobilni catering kar pa  je strežba pijače in hrane iz vozila in se ponavadi izvaja na kakšnih koncertih, delovnih mestih in poslovnih dogodkih. Pri takih stvareh res ne moreš nič izgubiti in če pripravljate zabavo ter nočete, da bi bili vaši gosti lačni je catering torej prava odločitev. Priprava tega je tudi dokaj enostavna saj so to ponavadi kakšni prigrizki, ki umirijo lakoto in nas pripravijo na glavne jedi ali pa večerje.

Po mojem mnenju je catering res zanimiva zadeva in v Sloveniji se je tega spomnil Franc Jezeršek v devetdesetih. Hrana je zelo pomembna in nekako tudi združi ljudi skupaj. Večino časa, ko se dobimo z kakšno osebo jo povabimo na večerjo ali kosilo tako tudi kot na zmenke. To pa zato, ker se takrat lahko dobro spoznamo in izvemo kaj ima oseba rada. Pozimi pa se sproščamo ob kakšnih juhicah in uživamo v trenutkih. Ob hrani pa praznujemo tudi vse praznike in se dobimo z sorodniki in si vzamemo en dan za skupno preživljanje časa ter ustvarjanje nepozabnih trenutkov ki z nami ostanejo za vedno. Nikoli ne vemo, kdaj bomo koga na zadnje videli, zato uživajmo vsako minuto ali pa uro z njimi, še posebej starejšimi na katere ponavadi pozabimo, kar pa ni lepo.

 

Rate this post