Trgovina in storitve

Catering Drobnič

Si za praznovanje vašega rojstnega dne želite prav posebno ter zelo okusno pojedino?

Potem je podjetje catering Drobnič pravi naslov za vas. Podjetje vam omogoča bogat izbor med vrhunskimi jedmi, pijačami in najemi prostora. Najbolj ponujena stvar pa je catering, ki pa je pogostitev hrane, pijače po vašem izboru. V catering je vključena tudi reprezentacija in profesionalna strežba, ki pa vam hrano in pijačo dostavi na lokacijo, ki si jo lahko izberete sami.

Če se odločite za varianto celo dnevnega praznovanja, vam svetujejo, da si hrano razporedite čez cel dan in v vsakem trenutku jeste sveže. Za dopoldansko malico oziroma zajtrk vam priporočajo obložene kruhke ter prigrizke. V času kosila si lahko izberete način toplega cateringa; izbirate lahko med mnogo različnimi jedi, tako mesnimi kot zelenjavnimi in izpolnite želje vseh udeležencev na vašem praznovanju. Kar se tiče same ponudbe hrane je zelo splošna in obsežna. Izbirate lahko med kruhki, sladicami, burgerji, solatami, sadjem, zelenjavo in pa med različnimi vrstami pijač, kot je voda, vino, penina,..

catering

Če želite, da na vaš dan praznovanja nočete imeti skrbi z vašo osebno strežbo, vam podjetje Drobnič omogoča svojo strežbo, ki je zelo prijazna in bo prišla do vaše lokacije ob pravem času, da uredijo celotno reprezentacijo. Poleg strežbe lahko najamete tudi velik prostor, katerega vam bo podjetje samo okrasilo po vašim željah, oziroma da bo primerno okrašen za vaš dogodek. V primeru, da se odločite za najem prostora, vam bodo olajšali tudi delo s pospravljanjem, in vse pospravili sami ob končanem dogodku. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate sam izgled prostora, ki ga lahko vzamete v najem. Prostor sprejme največ 40 oseb. Omogočeno je tudi mikrofonsko ozvočenje in brezžična internetna povezava.

Podjetje najdete na Šentvidu pri Stični. Vašo rezervacijo lahko storite tudi brez osebnega kontakta, in sicer preko telefonske številke, ki jo najdete na njihovi spletni strani.

Rate this post