Uncategorized

Zimovanje prikolic in hramba

Ko pride hladno obdobje, oziroma zima, nam prikolice ne pridejo več prav, ker je počitnic konec in je spet obdobje, ko treba delati. Takrat pa se nam pojavi en problem. Ta problem je pomanjkanje prostora za zimovanje prikolic. Za zimovanje oz. hramba prikolic in avtodomov se lahko obrnemo na podjetje Parkiraj avtodom, ki nudi veliko parkirišče, ki je popolnoma novo, opremljeno z vsemi potrebnimi priključki, ograjeno z dva metra visoko kovinsko ograjo in video nadzornimi kamerami, tako, da vam ne bo treba skrbeti, da bi vas kdo okradel ali kaj podobnega. Pred samim vhodom na parkirišče je prav tako potrebna magnetna kartica, ki dovoljuje vstop 24 ur na dan cel teden. Vsak torej ne more vstopiti notri, zato je zimovanje prikolic tam zelo varno.

Zimovanje prikolic za mesečni najem brez električnega priključka stane 35 evro, z električnim priključkom pa 45 evrov. Ta paket lahko prekinemo kadarkoli, na primer pri celoletnem najemu pa tega ne moremo storiti. Celoletni najem brez električnih priključkov stane 350 evrov, z njim pa 450 evrov (2 meseca sta zastonj, zato je tudi taka cena).

Prednosti za zimovanje prikolice pri podjetju Parkiraj avtodom je torej ogromno, le odločiti se moramo kakšen paket želimo. Ni se vam treba sekirati glede tega kaj se dogaja vaši prikolici in ali se bo kaj slabega zgodilo, saj kot sem že povedala zgoraj, je parkirišče opremljeno z nadzornimi kamerami in dva metra visoko ograjo okoli celega parkirišča. Če pa se bi kaj zgodilo, lahko zahtevate video dokaze, ki jih uporabite za dokaz pri zavarovalnicah ali pa na policiji. Za dodatna vprašanja jih kontaktirajte na njihov email naslov ali telefonsko številko, ki je navedena na dnu njihove spletne strani. Vsako vprašanje je dobrodošlo, in na vsakega bodo tudi poskusili odgovoriti čim hitreje kar se da, ter vam predstavili ponudbe primerne za vas in vaše potrebe. Ne bo vam žal za zimovanje prikolice pri podjetju Parkiraj avtodom.

Rate this post