vinil
Dom in vrt

Vinil je idealen za vaše hišne ljubljenčke

Vinil so vrhunske talne obloge iz umetne mase, ki so zelo primerne za tiste prostore, kjer ne želite imeti vlage. Še najboljše so v povezavi s talnim ogrevanjem. Z lahkoto se jih položi na tla, lahko se jih zalepi ali pa tudi ne, kar je še boljše potem za odstranjevanje, če se tako določite. Vinil se vrhunsko prilega vsakemu stanovanju ali pisarni, saj imitira veliko različnih naravnih površin, je zelo lep in se ga lahko tako polakira, da se blešči in je videti sanjski, o čemer se lahko prepričate na tej povezavi https://www.m-flooring.si/vinil. Prilega se lahko vsakemu pohištvu.

vinil

Zakaj bi kupili vinil? Ker gre za zelo kvalitetno talno oblogo, ki ni občutljiva na vlago in jo z lahkoto čistite sami ali pa z robotskih sesalnikom. Kombinirate jo z lahkoto s talnim gretjem in deluje zelo toplo. Z lahkoto jo boste uporabili tam, kjer je višina malo višja, ker je tanka recimo okoli balonskih vrat ali pragov in stopnišč.

Vinil je tako preprost za polaganje, da ga lahko položite tudi sami. Če ne želite, pa vam bo pri tem pomagal izkušen strokovnjak, ki bo vinilne talne obloge lahko prilepil ali pa ne po vaši želji. Takšne talne obloge so primerne za vse prostore, ne glede nato, ali jih boste uporabili v spalnici, dnevni sobi, kopalnici ali kuhinji, povsod so lete, sodijo lepo k pohištvu in se lepo čistijo.

Vinil je zrelo primeren za tiste, ki imate hišne ljubljenčke z dlakami, na katere ste lahko alergični, saj so povsod. Dlake je zelo težko očistiti, razen z vinila, ki je gladek in jih z lahkoto posesate pa na tleh ne ostane res prav ničesar. To je odlična novica tudi za hišne ljubljenčke, ki bodo lahko od zdaj naprej svobodno ležali kjer koli se jim zdi. Živalice tudi puščajo slino po tleh ali se včasih polulajo, tudi to je z vinila izjemno lahko odstraniti ter razkužiti.

Rate this post