toplotna črpalka za sanitarno vodo
Dom in vrt

Zakaj je toplotna črpalka za sanitarno vodo najboljša izbira

Danes vse več gospodinjstev teži k bolj smotrni in ekološko obarvani porabi energije. K temu prispeva tako večje zavedanje o nujnosti zaščite narave in okolja, kot tudi vse večja draginja energentov. Pri varčevanju, manjših stroških in bolj ekološkemu ogrevanju prostorov in vode za gospodinjstvo vam lahko pomaga tudi toplotna črpalka za sanitarno vodo, ki jo lahko kupite pri enem najbolj kakovostnih ponudnikov Termoshop.si. Glavni razlog, da se vse več uporabnikov odloča za ta način ogrevanja je, da prav toplotna črpalka predstavlja do sedaj ekološko najprijaznejši in energetsko najcenejši sistem. K temu prispeva predvsem posebna tehnologija njenega delovanja, saj večinski del toplote za ogrevanje odvzema okoliškemu zraku, vodi ali zemlji (odvisno od tipa toplotne črpalke) in z njo ter z nekaj minimalno dodane električne energije segreva vodo.

Razlogi za nakup toplotne črpalke

V kolikor že dlje časa razmišljate o nakupu toplotne črpalke, potem ste lahko prepričani, da odločitve zagotovo ne boste obžalovali. V prvi vrsti vas bo razveselila bistveno nižja mesečna položnica za elektriko, poleg tega pa tudi popolnoma enostavna uporaba in vsestranskost črpalke, saj boste lahko z njeno pomočjo ogrevali tako pitno vodo, sanitarno vodo, v zimskem času pa celo prostore vašega doma.

Poleg bistveno nižjih stroškov porabljene energije, je ogrevanje s toplotno črpalko bistveno bolj prijazno za okolje in tudi družbo. Tako boste prešli na zeleno ogrevanje, zaradi česar boste prispevali svoj delež k ohranjanju čistega okolja.

Toplotna črpalka za sanitarno vodo TermoPlus PREMIUM

Toplotna črpalka za sanitarno vodo TermoPlus PREMIUM velja za eno najboljših v svoji kategoriji, zanjo pa se odločajo tisti uporabniki, ki stavijo na najbolj optimalne rešitve za udobno in prijetno bivanje. Glavne lastnosti te toplotne črpalke so:

  • enostavno vzdrževanje in uporaba,
  • izjemno visoka delovna učinkovitost in nizki obratovalni stroški,
  • pametne uporabniške rešitve, kot so večfunkcijski krmilnik, nadzor preko mobilne aplikacije in možne nadgradnje,
  • posebna inovativna oblika plašča, ki omogoča izredno tiho delovanje in visok pretok zraka,
  • velika odpornost za delovanje v najtežjih pogojih.
Rate this post