tečaj ruščine
Uncategorized

Tečaj ruščine

Tečaj ruščine zadnja leta postaja tudi popularen kot marsikateri drugi tečaj jezika. Ruščina je, če jo dobro poslušamo tudi na nek način podoben našemu jeziku. Ampak vseeno pa se tudi razlikuje. Najbolj se razlikuje po sami pisavi. Rusi uporabljajo cirilico in, če se bolj hočete znajti v Rusiji je najboljše da greste na tečaj, kjer vas bodo zraven vse izgovorjave oziroma govorenja jezika, naučili tudi pisave. Tako se boste v tej veliki državi lažje znašli.

tečaj ruščine

Jezikovne šole dandanes ponujajo že veliko različnih jezikov, ki se jih lahko naučite. Prav tako je tukaj tečaj ruščine, kjer se boste pa naučili točno tega jezika. Ruščina ni tako težka, saj imajo tudi nekaj besed, ki so ali podobne našim, ali pa celo enake. Kakorkoli že je tečaj primeren za vse. Le volja in želja po učenju mora biti. Morate vedeti, da bo nekaj takšnega kot v šoli, le da na tečajih ni ocen. Tudi doma boste morali nekaj delati, ker le tako boste potem videli rezultate, ki bodo samo pozitivni. Je pa Rusija znana po tem, da angleščine ne zna veliko ljudi. Tečaj ruščine vam bo zato prišel še kako prav, vsaj osnove in, da boste se vsaj malo znali sporazumevati. Vpišite se na tečaj in se naučite.

Je pa tukaj tudi Karnion. To je jezikovna šola, ki je res super in, ki zraven vseh drugih jezikov ponuja tudi tečaj ruščine. Ponujajo pa tečaj samo osnovnega jezika ali pa potem tekoče znanje. Kako se boste odločili je samo na vas in sami veste koliko hočete znati. Imate pa še več jezikovnih šol po celotni Sloveniji, kjer prav tako ponujajo učenje ruskega jezika. Če veste, da vas ta jezik res veseli in, da ste se pripravljeni učiti, se le vpišite na en tečaj in se začnite izobraževati kar danes. Boste videli, da vam ne bo žal.

Rate this post