PVC okna
Dom in vrt

Kakovostna PVC okna so razgradljiva za ponovno uporabo in odporna

PVC okna so izjemno uporabna iz več razlogov. Najpoprej so kakovostna in zelo trdna ter se ne krivijo. Drugič pa so poceni in tretjič so razgradljiva v ponovno uporabo. Če hočete nabaviti kvalitetna in obstojna PVC okna potem sledite tej povezavi http://www.tetim.si/okna/pvc-okna.html. Priporočamo mojstre, mi vedo kaj delajo in imajo tudi dolgo garancijo. Grez a domačo proizvodnjo. Plastična okna zgledajo kot da so lesena lai kovinska, če izberete taka, da imitirajo druge materiale. Poleg tega so izjemno odporna na vlago. Prav zaradi tega so primerna še posebej za vlažna območja.

PVC okna

Kakovostna PVC okna so narejena tako kdaj nimajo dosti toplotnih mostov in zadržijo toploto v prostoru. S tem tudi ohranjajo tople zrak v prostoru. Ker tako zelo tesnijo, je treba večkrat prezračiti, da se ne bi nabirala plesen. Lahko pa se uredi prezračevalni sistem, ki bo to zadevo rešil na eleganten in tih način tako, da boste v prostoru vedno imeli svež zrak.

Taka okna so lahko zelo lepa. Ne boste nikoli ugotovili, a niso lesena ali kovinska, če boste izbrali imitacijo lesa in pa kovine. Lahko pa pustite bela lai pa se jih pobarva v kako drugo barvo. Nenazadnje imate lahko noter v prostoru eno barvo oken zunaj pa drugo glede na fasado oziroma vaše pohištvo.

PVC okna se splačajo, ker os cenovno bistveno bilj ugodna od lesenih ali kovinskih, klatita pa je povsem enaka če ne  celo boljša zaradi tega, ker so tako odporni na vlago. Vsa PVC okna so dobro izolirana in imajo dvojno ali trojno termo zasteklitev, ki je super zaradi zadrževanja toplote v prostoru. Zaradi tega boste bistveno manj pokurili in porabili denarja za ogrevanje, kit b ga sicer. Naredijo pa vam lahko tudi okna po meni, saj niso na razpolago samo klasična. Izmerijo luknje in vam potem zamenjajo in vgradijo nova okna kot si želite sami.

Rate this post