Dom in vrt

Plinski žari Furlan

Poletje je tu in še jesen bo topla, zato se večinoma vsi radi zadržujemo zunaj na dvorišču oziroma vrtu. Najraje, če le lahko tudi si zunaj pripravimo mizo za jesti. Nekaj najlepšega je zunaj v naravi imeti kosilo ali pa kar vse obroke. Največkrat zunaj, ko pripravljamo jedi, so to jedi iz žara. Nekateri imajo velike vrtne žare, drugi nimamo te možnosti in si omislimo drugačne majhne žare. Saj hrana iz žara je nekaj posebnega. Ni pa prijetno čistit žar, zato vam priporočam za vse tiste, ki ne čistite radi plinski žar. Plinski žari so enostavni za čiščenje prav tako za prenašanje, prav tako pa ne rabimo drv.

plinski žari

Ko kdo reče, da bo vrgel nekaj na žar vedno pomislimo na kakšen piknik. Saj pikniki z družino ali prijatelji ni nič slabega. Ampak težava so tile žari, posebej, če si doma mogoče kje v mestu v bloku. Takrat res ne moremo kurit in smrdeti z ogljem. Zato so pa tukaj plinski žari, ki pa je hrana tudi tako dobra, mogoče še boljša. Tukaj ne rabite drv, ampak plin. Plin ima danes že skoraj vsak doma, zato je najlažje ga priklopit na jeklenko. Plinski žari imajo še en plus, so zelo praktični za prenašat, prav tako za pospraviti. Tukaj ne rabite ogromno prostora, lahko ga pospravite v en majhen kot.

Plinski žari so res priročni za vsako dnevno uporabo. Lahko ga nesemo povsod, tudi v naravo, prav tako ga doma povsod postavimo. Naložimo ga v avto in gremo na piknik nekam ob reki. Tudi samo čiščenje je zelo enostavno, samo obrišemo s krpo in je vse čisto. Zelo enostaven za uporabo, temperaturo uravnavamo z gumbom, kar je zelo enostavno. Hrana je isto dobra, kot na drugih žarih, mogoče še boljša in bolj sočna. Vse lahko pripravljate na tem žaru, kar vam srce zaželi.

Rate this post