peskalne komore
Trgovina in storitve,  Uncategorized

Kvalitetne in avtomatizirane peskalne komore pohitrijo proizvodnjo

Peskalne komore so izdelane od začetka, od idejne zasnove do izvedbe glede na vaše potrebe. Vse peskalne komore morajo biti prilagojene točni funkciji, ki jo potrebujete in so avtomatizirane ter robotizirane. V njih se lahko peska majhne predmete, kot tudi zelo velike. Inženirji ugotovijo, kako bi tako komoro naredili od temeljev pa do peskanja tako, da je čim bolj varčna ter ni potrebno veliko servisiranja, kar vam prihrani dosti denarja skozi čas. Projekt se začne s sestankom in zbiranjem podatkov, kaj točno potrebujete. Nato inženirji naredijo načrt in predstavitev, ki je virtualna, vašega bodočega stroja oziroma komore.

peskalne komore

Najbolj kakovostne peskalne komore v Evropi izdeluje podjetje Blas tehnik, katerega morate spoznati, če potrebujete kakovostno, inovativno in cenovno ugodno čiščenje vaših izdelkov in predmetov ali, če kaj takega delate za stranke. Primer peskalne komore je velika komora, ki peska valje težke do 20 ton. Ti valji imajo hrapavo površino, zato so morali ugotoviti, kako vse to speskati, da bo dobro očiščeno preden se ti valji gumirajo. Peskanje povzroči, da se guma bolje prime na valje in zato zdrži dlje časa.

Namestili so neodvisni šobi pod dvema kotoma in tako rešili problem. Najprej so naredili izkop za temelje te komore in zgradili temelje, na katerih celotna komora, ki je v dveh delih, stoji ter deluje. V temeljih so naprave za medije in na stropu so pripete šobe za peskanje. Take peskalne komore v Evropi ni in je prva pri nas, zato se jo splača ogledati na spletni strani. Kjer boste ugotovili, kaj vse zmore narediti to inovativno ter sposobno podjetje.

Eden od težjih korakov vzpostavitve take komore je tudi programska oprema, ki mora delovati na daljavo in brezhibno, ker so te komore zaprte, zvočno izolirane ter delujejo na podlagi računalniškega vodenja, ki ga upravlja človek. Tako komoro lahko naredijo tudi vam, da ne boste peskali na roke in s tem vam bodo pohitrili ter pocenili vašo proizvodnjo.

Rate this post