najem pisarne ljubljana
Podjetništvo

Najem Pisarne Ljubljana – zagotovite si stimulativen delovni prostor

Uspešnost delovnega procesa sestoji iz več različnih dejavnikov, ki povezani med seboj tvorijo popolno celoto. Tega se zavedajo tudi pri podjetju Pisarna, kjer svojim strankam nudijo najem Pisarne Ljubljana (https://pisarna.co/najem-pisarne-ljubljana/). Gre za najbolj zanimivo pisarno v mestu, v kateri velja popolnoma prenovljena delovna ideologija – coworking z izmenjavo pomembnih izkušenj, podporo in spodbujanjem ustvarjalnosti. Najem Pisarne Ljubljana tako predstavlja skupnost, kjer se srečujejo ljudje iz različnih panog in z različnim strokovnim znanjem ter poslovnimi cilji. Na tak način se ustvarja stimulativno delovno okolje, kjer je vsak posameznik sprejet, saj predstavlja pomemben člen delovne skupine.

Je čas, da na svoji poslovni poti naredite korak naprej? Odločite se za najem Pisarne Ljubljana in preizkusite delo v coworkingu tudi sami. Prepričani smo, da bodo pozitivne lastnosti medsebojnega povezovanja pri delu pozitivno vplivale tudi na vaš poslovni uspeh.

Zagotovite si udobno in sodobno delovno okolje

Glavni cilj projekta Pisarne Ljubljana je bil ustvariti prostor, ki nudi veliko več kot le klasično možnost dela in opravljana delovnih zadolžitev. Najem pisarne Ljubljana vas bo namreč popeljala v živahno skupnost posameznikov, ki močno verjamejo v moč medsebojnega sodelovanja in izmenjave inovativnih idej. V tej popolnoma drugačni pisarni ne boste ustvarili zgolj novih podjetniških priložnosti, pač pa zgradili dolgotrajne prijateljske vezi, ki vam bodo tako ali drugače pomagale na vaši osebni in poslovni poti.

Drugačnost Pisarne Ljubljana je predvsem v tem, da omogoča delo strokovnjakov z različnih strokovnih področij na enem mestu. Ko se včlanite v skupnost Pisarne dobite v njihovih prostorih lasten delovni prostor. Prostore pisarne poleg vas uporabljajo tudi drugi člani, s katerimi se medsebojno povezujete in na tak način ustvarjate nove poslovne priložnosti in stkete vezi nepredstavljive vrednosti.

Kaj vse vam nudi najem Pisarne Ljubljana?

Časi, ko so se posamezni strokovni kadri držali vsak zase so minili. Vse več raziskav namreč potrjuje, da so veliko bolj uspešni tisti poslovneži oziroma poslovne ekipe, ki se brez zadržkov povezujejo s sodelavci z drugih strokovnih področij. Coworking prostor Pisarne Ljubljana je prav zato zasnovan na način, da vsem članom zagotavlja kar se da udoben delovni prostor in maksimalno produktivnost.

Ponujajo vam kar 36 prostornih miz, ergonomske stole ter naravno osvetlitev, ki kot celota ustvarjajo izjemno prijetno in nadvse produktivno okolje. Za še boljše počutje bo poskrbelo rastlinje, ki v prostoru ustvarja svežo klimo ter spodbuja ustvarjalnost, sprostitev in koncentracijo. Vsem članom v pisarni je na voljo kuhinja z brezplačno kavo, brezplačen parkirni prostor ter 2 prostorni sejni sobi, ki sta namenjeni sestankom, druženjem in izobraževanjem. Za vse, ki delajo v Pisarni Ljubljana so redno organizirani najrazličnejši  izobraževalni dogodki in delavnice, ki spodbujajo pridobivanje novih znanj, ustvarjalnost in kreiranje novih še, boljših poslovnih idej.

Do svojega delovnega prostora imajo uporabniki dostop ves čas, 24 ur/7 dni v tednu. Tako lahko delate kadarkoli želite in niste nikoli omejeni s časom.

Preizkusite Pisarno!

V prostorih pisarne se boste ves čas počutili sveže in vitalno, pozitivno vzdušje pa bo nedvomno pripomoglo k izboljšanju vaše produktivnosti in motivacije. Čas je, da klasične delovne postopke zamenjate za inovativne pristope in si zagotovite še boljše podjetniške rezultate. Preizkusite se v Pisarni Ljubljana.

Rate this post