izdelava fasad
Dom in vrt

Izdelava fasad po meri: najboljše za vsak dom

Prvenstvena dejavnost podjetja Moj fasader je kakovostna izdelava fasad po meri naročnika. Vsak strokovnjak za gradnjo vam bo znal povedati, da lahko energetsko učinkovit dom dosežete le s kvatitetno in ustrezno izdelano fasado, ki je sestavljena iz vseh potrebnih komponent. Termo-izolativna fasada ima namreč ključno vlogo pri doseganju bivanja z nizkimi, skoraj ničelnimi, mesečnimi stroški energije. Seveda pa je poleg kvalitetnih materialov zelo pomembna tudi pravilna izvedba gradbenih del v vseh fazah. Če si želite, da bi vaš dom bil učinkovit, poleg tega pa tudi estetsko dovršen, potem morate svojo pozornost nujno nameniti izbiri ustreznega ponudnika.

Izdelava fasad s pomočjo strokovnjakov

V prvi vrsti je potrebno poudariti, da le strokovno in zaupanja vredno podjetje svojim strankam ponuja celostno storitev same izdelave nove fasade. To vključuje vse od svetovanja, izdelave vseh potrebnih izračunov, urejanja potrebne dokumentacije, nabave ustreznega materiala in izrisa načrtov, sama izdelava in seveda tudi kasnejša podpora, v kolikor bi jo potrebovali.

Izdelava fasad je v bistvu projekt energetske prenove naročnikovega doma, zato mora biti strateško zasnovan in natančno ter precizno izveden. Vsak tip fasade namreč ni primeren za vsako hišo, zato vam strokovnjak vedno v prvem koraku razloži in svetuje, kaj bi bilo za vašo hišo najbolj primerno. V zadnjem času najpogostejše so termo-izolacijske fasade, ki so podprte tudi s strani Eko sklada in zato strankam še nekoliko bolj dostopne. Slednje so nepogrešljive pri prenovi starejših objektov, pri katerih pogosto izolacije sploh ni ali pa je dotrajana in ne služi več svojemu prvotnemu namenu.

Ker pa si vsak od nas zagotovo želi vedeti, kako bo naš dom izgledal po prenovi, vam pri podjetju Moj fasader ponujajo opcijo barvne študije, ki je za vse naročnike del popolnoma brezplačna. Pri tem se končno podobo vaše nove fasade računalniško izriše na realni fotografiji objekta. Tako dobite zares dober vpogled, kako lepo bo izgledal vaš dom po prenovi.

Rate this post