galerije dolenjska
Uncategorized

Galerije Dolenjska

Vsakemu so različne stvari všeč. Nekdo ima rad kakšne stare gradove, drugi so navdušeni nad cerkvami. So pa tudi taki, ki obožujejo razne galerije in ne morejo, da ne bi v katero tudi vstopili. Če mene vprašate, jaz nisem najbolj navdušena nad njimi od zunaj ja. Znotraj pa me te stvari ne zanimajo. Zato pa pravim, da smo ljudje različni, ne more biti vsem vse všeč. Tudi pri nam imamo ogromno galerij, tako da se ne rabite bat katero obiskati. Če boste kaj potovali po Dolenjski, se oglasite v Trebnjih. Galerije Dolenjska vam ponuja ogromno vsega, za vsakogar se bo našlo nekaj kar mu je všeč in ga zanima. Nekaj si lahko preberete tudi na tej strani https://galerijatrebnje.si/o-galeriji/

galerije dolenjska

Kateri je ljubitelj umetnosti ne bo zgrešil, če se oglasi v galeriji Trebnje. Galerija Dolenjska je vredna vašega obiska saj  vam ponuja likovno galerijo samorastnikov. Se spomnite še iz šolskih dni kdo so bili samorastniki. Če imate radi in ste ljubitelj književnosti se teh stvari spomnite.  Galerije Dolenjska se nahaja, kot sem že omenila v kraju Trebnje v samem središču. Sama stavba ni tako stara, saj so jo zgradili nekje v 70 letih. V stavbi imate dva prostora, ki stana menjena razstavam. Dolenjska vam ponuja ogromno kulturnih znamenitosti, zato se vam splača obiskati samo Dolenjsko, prav tako galerije Dolenjska.

Vsak bi moral vsaj enkrat vstopit v kakšno galerijo in si ogledat razstavo. Na podlagi tega lahko sklepa, če mu je kaj takega všeč ali ne. Galerije Dolenjska vam ponujajo marsikaj ne samo samorastnike. Razstave, ki se tam vrstijo občudovalce navdihujejo in se vedno vračajo. Ljubitelji umestnosti, če še niste bili v kraju Trebnje vam priporočam čim prejšnji obisk. Ko si boste ogledali samo galerijo se še sprehodite po mestu in se napotite v okoliške kraje.

Rate this post