Pisarniški stol
Trgovina in storitve

Ergonomski pisarniški stol za aktivno sedenje

SpinaliS stol predstavlja inovativno rešitev za tiste, ki iščejo udobje pisarniškega stola, hkrati pa želijo koristi aktivnega sedenja. Priznana blagovna znamka pisarniških stolov vam predstavlja stol, ki združuje udobje klasičnega pisarniškega stola s prednostmi terapevtske žoge, ki jo strokovnjaki priporočajo za zdravo sedenje.

Zakaj SpinaliS?

SpinaliS stol izstopa zaradi inovativnega pristopa k sedenju, ki ga omogoča njegov gibljiv sedež. Ta sedež se prilagaja nagibu telesa, kar vodi do ohranjanja hrbtenice v pravilnem položaju. Aktivno sedenje na tem pisarniškem stolu posnema učinke terapevtske žoge, krepi hrbtne in trebušne mišice, spodbuja pravilno držo ter preprečuje bolečine v hrbtenici. Omenjeni stol pa ni le sredstvo za aktivno sedenje, temveč tudi omogoča možnost počitka, kar je ključno pri dolgotrajnem sedenju.

Pisarniški stol

Aktivno sedenje za krepitev mišic in ohranjanje zdrave drže

Pisarniški stol SpinaliS se izkaže kot odlična izbira za tiste, ki cenijo pomen aktivnega sedenja. S pomočjo gibljivega sedeža posnema učinke terapevtske žoge, kar pripomore h krepitvi hrbtnih in trebušnih mišic. Redno in aktivno sedenje na tem stolu spodbuja pravilno telesno držo, kar pomaga preprečevati bolečine v hrbtenici ter prispeva k izboljšanju splošnega zdravja.

SpinaliS stol omogoča uporabnikom udobno in zdravo sedenje skozi ves delovni dan. S kombinacijo udobja klasičnega pisarniškega stola ter prednosti terapevtske žoge, ta stol združuje najboljše iz obeh svetov. Z njim lahko dosežete aktivnost, ki krepi mišice, hkrati pa vam nudi tudi možnost počitka, kar je ključno za ohranjanje dobrega počutja med dolgotrajnim sedenjem.

Izbira terapevtske žoge za sedenje je dinamična možnost, ki vključuje nenehno prilagajanje premikom žoge. To spodbuja aktivno sedenje in hkrati krepi mišice v hrbtu ter trebuhu. Kljub temu, da tovrstno sedenje ohranja vitalnost hrbtenice, žoga ne nudi potrebne opore, kar lahko pri večurnem sedenju povzroči pretirano utrujenost ali celo poškodbe.

Bolečine v hrbtu

Ergonomski pisarniški stoli s fiksnim sedežem, kljub svoji zasnovi za udobno sedenje, lahko povzročijo bolečine v hrbtu. Pri vsakem nagibu telesa se hrbtenica “lomi” v predelu križa, kar lahko privede do poškodb in bolečin. Pasivno sedenje na takšnih stolih ustvarja neenakomerne pritiske na medvretenčne diske, kar lahko povzroči bolečine ter dolgoročne okvare v hrbtu.

 

Rate this post