električno kolo giant
Uncategorized

Sodobno električno kolo giant za zahtevno vožnjo

Električno kolo giant omogoča potovanje, ki je udobno in hitro ter ekološko. To je kolo, ki vam omogoča potovanja kamor koli si želite, tudi na izlete, v naravo in po mestu ter cesti. Ko boste kupovali kolo, ugotovite, za kaj ga potrebujete. Če bi radi premagovali velike klance in vzpone ter divje poti, je električno kolo giant za vas prava izbira, ker je zato tudi narejen. Ta kolesa so močna, pomagajo vam z dodatno energijo, da lahko lažje premagate ovire na poti. s tem kolesom boste odkrili nove načine doživetja in poti.

električno kolo giant

Električno kolo giant je nov trend v klošarjenju in ga uprolabjjao tako navadni ljudje kot profesionalci. Prvi model je bil na trgu že let 2004, kar pomeni, da ima že dolgo tradicijo in veliko uporabniških izkušenj. Njegova prednost pa je inovativna geometrija s tako imenovanim flip-chipom. Njegov okvir je aluminijast ALUXX SL z ogljičnim zgornjim graterjem. Ima tudi odlično vzmetenje, ki ublaži udarce in je vožnja še bolj udobna.

Električno kolo giant ima možnost, da ga nastavite na pet možnih načinov vožnje, kot naredite ročno. To naredite na pameten način z novo tehnologijo. Motor je dovolj močan in ima moderno litijsko baterijo z dolgo življenjsko dobo. Baterija je vgrajena v okvir in je tako varna pred vremenskimi  vplivi.

Električno kolo giant ima super ekran za nastavljanje nastavitev, kar naredite preko LCD zaslona na dotik in nastavitve so takoj zaznane. Tako boste imeli vse pod kontrolo in boste imeli tudi najboljšo možno vožnjo za vas. Prilagodite pa si tako, kt vam ustreza in na kakšnem terenu ste trenutno. Če hočete imeti res kakovostno in vzdržljivo ter lahko kolo, ki vam bo omogočalo potovanja na daljše razdalje na zelo udoben način, ste naleteli na pravi model. Okvir je narejen v več izvedbah za različne velikosti ljudi, zato se pozanimajte, kateri je za vas pravi.

Rate this post