blefaroplastika
Zdravje

Blefaroplastika

Vsi si želimo perfektne oči, brez kakršnih koli napak. Ljudje se vedno gledamo v oči in ravno zato ni nobeno presenečenje, da hočemo vse perfektno. Seveda pa danes, ko je že vse napredovalo je tako tudi v zdravstvu. Danes poznamo poseg, ki se imenuje blefaroplastika. Tukaj se gre za korekcijo oziroma poseg zgornjih vek. To vam lahko popravijo in vaše oči bodo takšne kot ste si jih želeli, torej perfektne.

blefaroplastika

Nekateri imajo res nesrečo in imajo zgornje veke res skupaj. To največkrat izpade, kot da so ljudje zaspani oziroma, kot da so ravno vstali iz postelje. Blefaroplastika lahko pri tem pomaga, saj vam s tem lepotnim posegom popravijo oziroma operirajo zgornje veke. Tako ne boste več imeli videz zaspanega človeka, ampak lep in čudovit videz s katerim boste zagotovo zadovoljni oziroma več kot zadovoljni. Če vas seveda motijo vaše povešene zgornje veke bo ta poseg ravno pravi za vas in po njem boste videti lepše. Seveda je pa to odločitev vsakega posameznika, če si hoče to popraviti ali ne. Po mojem mnenju je vsak lep, tudi če ne gre na ta poseg. Blefaroplastika je tudi super, ker po tem posegu ne potrebujete nekaj veliko okrevanja. Okrevanje bo trajalo nekje en teden.

Poseg oziroma operacija zgornjih vek je seveda primerna za vse tiste, ki s zgornjimi vekami niste zadovoljne. Primerni ste tako moški, kot pa tudi ženske. Ta poseg vam bo pomagal pri tem, da če mogoče nimate več smaozavesti, jo boste po tem dobili. Blefaroplastika je super poseg in tudi samo okrevanje po posegu ne b dolgo, kar je tudi super. Tudi sam poseg ne traja dolgo, nekje 1 uro in so končali. V hospitalizaciji boste ostali samo 2 uri in pa naj še povem, da bodo poseg opravili pod lokalno anestezijo. Vseeno pa je vaša ldočitev, če boste šli na poseg ali ne.

Rate this post