Dom in vrt

Baldahini za naše kampiranje

Danes je vedno bolj moderno dopustovati v kampih. Ampak ne v hišicah, temveč v kamp prikolicah, avtodomih in šotorih. Ampak, včasih nastane problem, ko pride slabo vreme, da nimamo strehe nad glavo. Zato je dobro, da si nabavimo tudi baldahin in bomo brez problema, ko bo slabo vreme. Nekaj o baldahini si lahko preberete tudi na tej strani https://camp-ing.si/predprostori-baldahini/

baldahini

Baldahin je lahko tudi, kot en predprostor pred našim domom v kampu. Kateri redno kampiramo še kako vemo, kako so dobrodošli baldahini. Res je, da najpogosteje jih uporabljajo tisti, ki imajo avtodome ali kamp prikolice. Lahko jih dobimo v različnih dimenzijah in barvah. Lahko jih damo delat tudi po naročilu, da čim bolj ustrezajo našem avtodomu ali prikolici. Izdelani so večinoma iz pvc materiala, tudi streha je narejena iz plastificiranega materiala in vsi šivi so prevarjeni, da nikjer ne more zamakati dež. Večinoma so narejeni v pravokotni obliki, ampak če bi vi želeli drugače vam bodo sigurno ustregli. Saj želje kupcev so najbolj pomembne, da so na koncu vsi zadovoljni. Tudi za zračenje je poskrbljeno, da ko je najbolj vroče lahko odpremo stranice na vseh straneh. Tudi okna so narejena tako, da pride not dovolj svetlobe. Najboljše pa je, da si sami zamislite kakšen baldahin bi radi imeli in vam ustrežejo. Baldahini tudi niso tako velik strošek, da vam ne bi šlo skozi v denarnici. Vse se da dogovoriti, da boste zadovoljni vi in vaša denarnica.

Mogoče se vprašate kako pa stojijo baldahini, da se ne podrejo. Ogrodje baldahina je iz pocinkanih jeklenih cevi, ki pa jih teleskopsko izvlečemo in nastavimo. Vse skupaj je zelo hitro postavljeno in tako tudi razstavljeno. Poleg tudi dobite vrečo za shranjevanje, kline ter vrvice. Tako da res ne rabite skrbeti, kako bo postavljeno ali shranjeno. Tudi cene so odvisne od velikosti in od vaših želja. Če še nimate baldahina se čim prej odločite ter naročite.

Rate this post