astrologija
Uncategorized

Astrologija v kombinaciji s psihoanalizo

Ko se omeni astrologija, večina najprej pomisli na horoskop. Nekateri v to verjamejo, drugi pa so skeptični. Če spadate v tisto skupino, ki je mnenja, da čas vašega rojstva vpliva na vašo prihodnost, je Astrointegral (https://www.astrointegral.com) pravi naslov za vas. Najdete lahko odgovore na življenjska vprašanja, ki vas pestijo in morda spoznate kaj novega o sebi. Pri Astrointegralu pa ne gre samo za astrologijo, ampak gre za kombinacijo astrologije s psihoanalizo in psihologijo. To pomeni, da se znanstveni svet združi z duhovnim in lahko vam to pomaga v življenju na različnih področjih.

Dan in čas vašega rojstva ima poseben pomen

Vsak se je rodil na določen dan in določeno uro. Morda vam to ne pomeni nič drugega, kot da na določen dan praznujete svoj rojstni dan. Ampak v resnici lahko vaš dan rojstva in ura, ko ste se rodili pove veliko o vas. Astrologija s ukvarja s preučevanjem tega, kaj vam povesta ta dva podatka.

V povezavi z astrologijo se nanašajo tudi horoskopi. Poznamo več različnih horoskopov, ki imajo različna znamenja. Najbolj poznan horoskop ima 12 znamenj in se opira na postavitev zvezd in posledično mesecev v letu. Ko se govori o pravem horoskopu, se ne misli na splošno opisano znamenje, ki ga najdete v časopisu. Gre za individualiziran horoskop, ki se pri vsaki osebi razlikuje, pa če prav sta obe osebi rojeni v enakem znamenju.

V takih primerih se govori o rojstni karti. Pri Astrointegralu se za vas izdela individualna rojstna karta. Potrebujete datum in uro rojstva. Z rojstno karto lahko izveste več o svojih osebnostnih in temperamentnih lastnostih, za katere se lahko ali pa ne zavedate, da jih imate. V nekaterih primerih pa prav rojstna karta pomaga, da se začnete bolj zavedati svojega potenciala. Z njeno pomočjo se lažje začnete spoznavati in s pomočjo znanja iz psihologije, lahko izveste kako zaživeti na polno.

Za vas se lahko izdela individualna rojstna karta, lahko pa se odločite tudi za partnersko analizo, ki temelji na istih podatkih. Tako izveste nivo kompatibilnosti z vašim partnerjem in analizo medsebojne dinamike. Na tak način se vam lahko predstavi tudi potencialne težave, ki jih lahko s skupnimi močmi rešujete s partnerjem.

Rate this post