Podpisan je sporazum med nevladnimi organizacijami iz občine Vodice in Občino Vodice

V petek, 29.05.2015 je od 17.00 do 19.00 ure, v sejni sobi Občine Vodice, potekalo srečanje nevladnih organizacij iz občine Vodice, ki ga je organiziralo Stičišče NVO osrednje Slovenije. Na srečanju so župan občine Vodice, g. Aco Franc Šuštar in 13 nevladnih organizacij iz občine Vodice skupaj podpisali Sporazum med Občino Vodice in nevladnimi organizacijami iz območja občine Vodice.

Več...

Drugi posvet nevladnih organizacij iz občine Grosuplje je potekal 20. maja

Stičišče NVO osrednje Slovenije je 20.05.2015 organiziral drugi posvet nevladnih organizacij iz občin Grosuplje, na katerem  so se srečali  nevladne organizacije iz občine Grosuplje in predstavnica Občine Grosuplje, vodja Urada za družbene dejavnosti,  gospa Jelka Kogovšek. Posvet je potekal v Družbenem domu, Taborska cesta 1, Grosuplje.

Več...

Festival skupnosti v Litiji – priložnost za povezovanje NVO, gospodarstva in lokalne skupnosti

V sodobnem svetu se vse bolj kaže potreba po sodelovanju med različnimi sektorji in prebivalci lokalne skupnosti. Stičišče NVO osrednje Slovenije spodbuja tovrstno sodelovanje in podpira nevladne organizacije pri povezovanju in sodelovanju. Oblik možnega sodelovanja je mnogo; od korporativnega prostovoljstva do projektnega sodelovanja, prenosa znanj, izmenjave dobrih praks,… Ena izmed priložnosti za navezovanje stikov, ki so podlaga za sodelovanja, so tudi festivali. 

Več...

Ob Dnevu za spremembe, 28. marca se nam pridružite na prostovoljskih akcijah

Če ne veste na kakšen način lahko krepite svoj tim ste vljudno vabljeni, da preizkusite in sodelujete, v kateri od predlaganih korporativnih akcij in poleg dobrega dela za dobrobit širše skupnosti povezujete svoje zaposlene in krepite timski duh izven običajnega delovnega okolja. Katerih akcij, ki bi bile najbolj ustrezne za vaš tim, se lahko udeležite, si oglejte v nadaljevanju.

Več...