IZBRANI NAJBOLJŠI PRISPEVKI O NVO!

Po enem tednu odprtega spletnega glasovanja in odločitvi žirije so znani zmagovalci pobude »Vsak dan novinar, en dan nevladnik«. V okviru pobude so novinarji en dan preživeli skupaj z različnimi nevladnimi organizacijami ter iz prve roke spoznali, s čim se nevladniki srečujejo, kakšne so težave ter vsakodnevni izzivi.

Odziv na spletno glasovanje je presegel vsa pričakovanja in očitno je bilo, da so se nevladne organizacije na glasovanje zelo dobro pripravile in vključile svoj glasovalni stroj.

NAPOVED GLASOVANJA

NAPOVED GLASOVANJA 

Z glasovanjem za najboljše prispevke s strani publike in žirije se zaključuje odmeven projekt »Vsak dan novinar, en dan nevladnik«. K projektu so na povabilo sodelujočih nevladnih organizacij pristopili novinarji, ki so želeli na lastni koži izkusiti, s kakšnimi težavami, izzivi in rešitvami se srečujejo NVO. 

Od pričetka projekta v mesecu maju pa do konca leta so tako na podlagi preživetega dne novinarji oblikovali vsega skupaj 24 prispevkov. Med njimi bo publika in žirija izbrala najboljše ter izbrane tudi nagradila.