NAGRADE

Potek izbora najboljših prispevkov
Vsi prispevki, ki bodo nastali v okviru akcije VSAK DAN NOVINAR – EN DAN NEVLADNIK nastali do 15. avgusta 2013 in bo nevladna organizacija ali medijska hiša o njih obvestila regionalno stičišče svoje regije ali CNVOS, bodo objavljeni na spletni strani www.mojadruzba.si.  Do 31. avgusta bodo obiskovalci spletne strani in žirija z glasovanjem izbrali:
-    najboljši avdio ali avdio-vizualni prispevek po mnenju publike;
-    najboljši avdio ali avdio-vizualni prispevek po mnenju žirije;
-    najboljši pisan prispevek, objavljen v tiskanem mediju ali na spletu po mnenju publike;
-    najboljši pisan prispevek, objavljen v tiskanem mediju ali na spletu po mnenju žirije ter
-    najboljši prispevek v celoti po mnenju žirije.


Nagrada za najboljši prispevek v celoti:
Teambuilding za mešano novinarsko-nevladniško ekipo na temo reševanja in pomoči ob naravnih nesrečah. Do 15 novinarjev in nevladnikov bo doživelo simulacijo požara ali potresa. Zaprli se bodo v stavbo, potem pa bodo z medsebojnim sodelovanjem poiskali pot iz nje. Team-building je varen in strokovno voden.
Nagrado prejmejo: avtor prispevka, medijska hiša, ki je prispevek objavila, in nevladna organizacija, ki je pri nastanku prispevka sodelovala.
Nagrado podarja Društvo Vita Pivka.

Nagrada za zmagovalne prispevke posameznih kategorij:
Udeležba na delavnici Kako se učiti, ki je posvečena tehnikam, s pomočjo katerih se je v krajšem času mogoče naučiti več.
Nagrado prejmejo: avtorji zmagovalnih prispevkov.
Nagrado podarja Minvos, Mreža izobraževalnih nevladnih organizacij Slovenije.
 
»Operacijo delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: Institucionalna in administrativna usposobljenost; prednostne usmeritve: Spodbujanje razvoja nevladnih organizacij, civilnega in socialnega dialoga.«