NAPOVED GLASOVANJA

NAPOVED GLASOVANJA 

Z glasovanjem za najboljše prispevke s strani publike in žirije se zaključuje odmeven projekt »Vsak dan novinar, en dan nevladnik«. K projektu so na povabilo sodelujočih nevladnih organizacij pristopili novinarji, ki so želeli na lastni koži izkusiti, s kakšnimi težavami, izzivi in rešitvami se srečujejo NVO. 

Od pričetka projekta v mesecu maju pa do konca leta so tako na podlagi preživetega dne novinarji oblikovali vsega skupaj 24 prispevkov. Med njimi bo publika in žirija izbrala najboljše ter izbrane tudi nagradila. 

 

 

Pravila glasovanja:

Glasovanje bo potekalo med 3. in 10. marcem 2014, in sicer bo takrat publiki omogočeno glasovanje preko spletne strani Moja družba, prav tako pa bo v tem času svoje delo opravila tudi žirija, ki jo sestavljajo predstavnik Centra nevladnih organizacij Slovenije, izbrana predstavnica NVO, predstavnik/ca vsebinskih mrež, predstavnik/ca regionalnih središč in član Društva novinarjev Slovenije. Glasujete lahko enkrat dnevno. Rezultati glasovanja bodo objavljeni 11. marca 2014 na spletni strani Moja družba, prav tako bomo o rezultatih obvestili vse sodelujoče.

GLASUJ ZA AVDIO-VIZUALNE PRISPEVKE

GLASUJ ZA PISANE PRISPEVKE, OBJAVLJENE V TISKANIH MEDIJIH ALI NA SPLETU